Fordeler med Gulvsliping

Hvorfor Gulvsliping?

Stadig flere velger å benytte seg av gulvsliping i Bergen når gulvet skal slipes. En gulvsliping kan vare i opptil 25 år, før gulvet må slipes på nytt. Dette er derfor både en kostnadsbesparende og miljøvennlig løsning, for deg som har parkett eller andre typer tregulv.

Gulvet kan slipes på mange måter for at resultatet skal bli optimalt. For at resultatet skal bli best mulig, benyttes det vanligvis tre ulike papirtyper. Gulvet slipes først med grovt papir, for at riper og andre skader skal reduseres best mulig. Deretter brukes finere papirtyper for reduksjon av riper.

Øk verdien på boligen med nyslipt gulv

Et nyslipt gulv kan øke verdien på boligen i forbindelse med salg. Boligen fremstår bedre i forhold til andre salgsobjekter, som er tilgjengelig i markedet. Det kan derfor svare seg å slipe gulvet allerede før bildene tas til salgsannonsen. Et nyslipt gulv gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Hvis du velger å slipe gulvet, slipper du å skifte til nytt gulv. Eldre parkettgulv har gjerne andre kvaliteter, enn moderne gulv. Når du sliper gulvet, bevares den eldre sjarmen til det opprinnelige tregulvet. Dette bidrar til at boligen får et mer personlig preg.

Miljøvennlig og økonomisk med gulvsliping

Gulvslipingen utføres uten at du behøver å ta hensyn til støv. Dagens slipemaskiner fungerer uten å avgi mye støv, mens gulvet slipes. Det er derfor ikke nødvendig å dekke til hverken møbler eller annen type innredning. I enkelte tilfeller er det heller ikke nødvendig å fjerne lister før gulvslipingen.

Et laminert parkettgulv kan slipes opp til fire ganger, i løpet av en periode på 20 år. Gulvsliping er derfor en økonomisk løsning for deg som ønsker et varig resultat. De fleste tregulv kan slipes flere ganger i løpet av levetiden før man må legge nytt gulv. Gulvsliping er derfor både en miljøvennlig og økonomisk løsning.

Tilbud:

Privatperson / bedrift?

Område

Tjeneste:

Tilbud